Üniversitemiz Kalite Komisyonu Birim Danışmanı Merkezimizi Ziyaret Etti
5 Haziran 2024 | 15:06

Gazi Üniversitesi Kalite İyileştirme Planı kapsamında 2021 yılından bu yana başarıyla sürdürülmekte olan Kalite Komisyonu Birim Danışman Üyeliği, Üniversitemiz örnek uygulamalarından biridir.

Üniversitemiz birimlerinde iç ve dış kalite güvencesi sistemlerinin sürekli geliştirilebilmesi; kalite kültürünün öğrenciler, idari ve akademik personel de dâhil tüm iç ve dış paydaşları kapsayacak şekilde yaygınlaştırılması, kalite güvencesi alanındaki yetkinliklerinin artırılarak kalite kültürünün içselleştirilmesi amacıyla Kalite Komisyonu Birim Danışmanımız Prof. Dr. Gonca ÇAKMAK, 4 Haziran 2024 tarihinde merkezimizi ziyaret etti. Bu ziyarette Merkezimizin İç Değerlendirme Raporu hakkında yapılan tespitleri değerlendirmek, önerilerde bulunmak hedeflendi. Toplantıya Merkezimiz Birim Kalite Ekibi olarak Prof. Dr. Süleyman ÖZÇELİK, Prof. Dr. Saime Şebnem AYDIN ve Ayfer Aytaç ARSLAN katıldı.

Toplantıda, Fotonik Uygulama ve Araştırma Merkezi Birim İç Değerlendirme Raporuna ilişkin hazırlanan inceleme raporu sunumu Kalite Komisyonu Birim Danışman Üyesi Prof. Dr. Gonca ÇAKMAK tarafından gerçekleştirildi.  İç Değerlendirme Raporu hazırlanırken dikkat edilecek hususlar görüşüldü. Toplantı sonunda, kurum ve birim iyileştirme planları hakkında öneriler sunuldu.

BİDR Ziyareti-1
background image